Plask

En bra sak med stället vi bor på är att det finns både en simbassäng och en gympahall. Det är som att det varit en skola där förut, som stäng. Varpå de byggt lägenheter men då sparat badhuset och hallen. Ett litet pingisrum också. Så vi har fri tillgång dit, ett bra ställe för kidsen att göra av med energi på.






Imorgon ska vi ha en undervattensplåtning här, med modell istället för ungar. Ska komma ihåg att putsa glaset. Var på stan idag och köpte vattenfast smink för €237. Ganska dyrt.



Jag och Russ gick på stan i flera timmar för att köpa simglasögon. Hittade dessa på Galleries La Fayette, en butik som NK fast 10 ggr flashigare. De funkade ganska bra, fast sedan verkar det som att vi glömt dem där och de är försvunna. Så vi måste ut på stan igen.


Både Rasmus och Ivan har blivit riktiga delfiner.



En dag drog de med en kompis hem.



Den finns en liten gymhörna också bredvid bassängen, så jag brukar ibland köra ett par hundra pull ups medan kidsen badar. Snygga badbraller va? Det är sådana man måste ha i badhusen i Frankrike. Fast hos oss får man iofs bada i lite vad man vill.

Kommentarer
Postat av: Mr B Harnemo

Jasså, det är här ni är! Kul att läsa om era äventyr. Lurkar nog vidare här.



/B

2009-09-30 @ 16:52:28
Postat av: Elva

Låter ju helt idealiskt. Vi bor precis vid Sundbybergs idrottsplats och alldeles granne med simhallen. Tyvärr simmar vi inte mer för det...

2009-10-06 @ 18:32:21
URL: http://elvamakeup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0